Тази събота в рубриката Тук и сега  на предаването Събуди

...
Тази събота в рубриката Тук и сега  на предаването Събуди
Коментари Харесай

Не мога да си представя живота с друг: Лилия Маравиля за това какво е да обичаш италианец

Тази събота в рубриката " Тук и в този момент "   на предаването " Събуди се " гостува красивата и надарена Лилия Маравиля. Актрисата покани водещата Деси Банова-Плевнелиева на много неизмеримо за една актриса място - боксовия кръг - и разкри как е разкрила, че този спорт я зарежда доста. 

В откровеното си интеврю Маравиля показа още какво място заемат в сърцето ѝ щерка ѝ Паола и брачна половинка ѝ - италианецът Лука, как продължава живота си след загубата на родителите си и кое е най-голямото знамение в живота ѝ.
                             

" Родена съм във Варна. От доста мъничка съм независима. Още на 1 годинка са ме дали на седмична детска градина. След това ми сложиха ключа на врата и потеглих на забавачка покрай у дома. От дребна играех функции. Във втори клас учителката ми е забелязала артистични пристрастености. Заведе ме в театъра, имаше изпити за детска школа. Оказах се на трети тур и ме одобриха. Това беше най-щастливият миг в живота ми ", разкрива тя.



Казва, че в живота си в действителност има късмет. " Имам брат, който е по-голям от мен, 9 години. Той беше човек, който постоянно доста ме строява, изобщо той ме възпита основно. Много го обичам, имаме доста мощна връзка. Той постоянно ми е казвал, " Ах ти, ти си родена, под щастлива звезда. Аз крещя, " Защо бе, батко? ". " Ми погледни бе, ти имаш дори тука на челото си звездичка. " Истината беше, че аз в действителност имах бяло петънце, което беше като звездичка на челото, след това си изчезна ", споделя Лилия. 

Има ги обаче и тези моменти, които изпитват, само че и каляват духа. 

" Аз имах доста моменти, в които в действителност нямах доста работа, нямах функции, нямах оферти, тогава и кино нямаше, не ме снимаха. И аз мислех, че не ставам за тази специалност. И доста се бях замислила дали да продължа. Обаче тази специалност изисква темперамент. И аз доста се веселя, че тъкмо моите, нашите учители ни научиха на това, че би трябвало да имаш темперамент и трябва да можеш да издържиш на всичко. "

Маравиля минава през труден момент и в персонален проект. Тя губи майка си малко откакто се сбогува и с татко си. Споделя, че тази болежка няма по какъв начин да отмине. " То е неизбежно. За страдание, това се случва на всички ни. Най-добре е, когато, по какъв начин да кажа, тези неща в фамилиите идват по разумния рект, тъй като, нали, има едни и други нещастия, които са доста по-страшни ", споделя тя. 
                             

Лилия Маравиля разкрива, че има много мощна връзка с щерка си. " Тя към този момент е много независима. Аз съм я оставила да върви по своя път, тъй като това е доста значимо ", споделя тя.

Казва също, че в фамилията им в никакъв случай не е скучно, с помощта на прелестния мъж до нея - Лука. 

" Аз знам, че това е моя човек. Просто това знам. Сега дали е романтик? Ами не. Той е извънредно образован човек, със ужасно възприятие за комизъм и е доста занимателен. [...] Много е радостно, тъй като всички сме ненормалници у дома. Той с неговия характер, от който аз доста съм откраднала. Вече и аз съм италанка, и аз викам, и аз съм на скалата от 10 до 0. Паола е същата, кучето ни също. Въобще у дома е доста радостно, доста занимателно. Не мога да се показва живота с някакъв различен, по-скучен и сериозен мъж ".

Чуйте още от вълнуващото изявление с Лилия Маравиля във видеото.
 Топ 10 на най-сексапилните млади актриси в България  Топ 10 на най-сексапилните млади актриси в България  Топ 10 на най-сексапилните млади актриси в България  Топ 10 на най-сексапилните млади актриси в България
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР